Uniek concept

Concept

Hotel gerund door mensen met een beperking
Maximaal vakantieplezier voor gasten met en zonder handicap
Scroll
Hotel Middelpunt Middelkerke Belgische kust drie sterren superior
Van goed, beter naar best!

3 sterren superior

Sinds 2018 heeft Middelpunt in Middelkerke een officiële erkenning van een drie sterren superior hotel. En daar zijn we zeer trots op. Medewerkers én gasten zijn tevreden en vertellen over hun ervaring met onze service. Lees er alles over in dit artikel... 

Jobs voor kansengroepen

Sociale tewerkstelling

Logeren in een hotel met een verhaal? Middelpunt is een sociaal tewerkstellingsproject van maatwerkbedrijf Mariasteen vzw. Het hotel wordt uitgebaat door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankzij hun job in ons hotel hebben zij opnieuw een kans op duurzame en stabiele tewerkstelling in een omgeving met voldoende ondersteuning.

Inclusie

Iedereen is even welkom

Alleen, met je gezin, familie of in groep op reis? We hebben alles in huis voor een uiterst aangenaam verblijf aan de kust. Ook voor mensen met mobiliteitsbeperkingen, want onze site is ultiem rolstoeltoegankelijk en 100% aangepast aan vakantiegangers met specifieke zorgnoden. Al zijn we zeker niet het klassieke zorghotel, want we focussen liever minder op je zorgbehoefte en beperkingen, wel op maximaal vakantieplezier!

Vakantie voor mindervalide

Extreem rolstoelvriendelijk

Je zal bijzonder hard moeten zoeken om een obstakel voor je andersvalide reisgenoten te vinden. In en rond onze site is echt alles aangepast aan rolstoelgebruikers, senioren, mensen met een fysieke of mentale handicap, slechtzienden. Een ommuurde binnentuin, duidelijke signalisatie met braille, verlaagde knoppen, badgesleutels, onderrijdbare tafels, rolstoeltoegankelijke badkamers, … We hebben ons A+ toegankelijkheidslabel niet zomaar verdiend.

Zorgoplossingen

Flexibele zorg op maat

Zorgeloos genieten staat centraal tijdens een zorgvakantie bij Middelpunt. Ook als je zonder mantelzorger(s) reist. Je kan bijvoorbeeld onze externe zorgpartners inschakelen voor verzorging op de kamer, allerlei hulpmiddelen lenen of huren en gemixte, geblixte of dieetvoeding laten bereiden mits je dit op voorhand aanvraagt. Ook onze wellness faciliteiten voor mindervaliden zijn een echte aanrader.

Vakantie met de puntjes op zorg
Bedrijven en groepen

Business & pleasure

Niet alleen voor een zorgvakantie met hulpbehoevenden, ook voor business events, meetings, teambuildings en clubevents zit je goed bij Middelpunt. In onze verschillende polyvalente ruimtes kan je perfect een seminarie, discrete vergadering, brainstormsessie of feest organiseren. Je gasten genieten van maatwerk catering, ruime slaapkamers en dat vanuit een toplocatie op slechts 600 m van het Noordzeestrand. Lees meer...

Onze visie

Altijd open minded

Bij Middelpunt willen we een toegankelijke locatie aanbieden in de breedste zin van het woord. Niet alleen een fysiek toegankelijke site, maar ook een aangename en tolerante plek waar iedereen zichzelf kan zijn, zonder scheve blikken. Ook persoonlijk contact, vlot aanspreekbare medewerkers en vakantieformules aan democratische prijzen passen helemaal in ons plaatje. Alles is bespreekbaar en alleen vooroordelen zijn hier taboe!

Wat anderen over ons vertellen?

“87% van de bezoekers komt terug!”

“De bende is weer geweest. Met veel lol en plezier waren we hier. Kon niet anders, de zon was van partij. En met veel plezier tot volgend jaar.”
“Zeer ruime kamers, gezellige bar, geweldig lekker gegeten, vriendelijk personeel, strandcabine gevuld met leuke spellen, high tech snufjes…”
“Dit huis voldoet zeker aan de belangrijke behoefte. De organisatie geeft blijk van kennis en inzet. Het was fijn hier, we komen zeker terug.”
“Nergens beter dan thuis zegt men. Maar hier was het bijna even goed! Bedankt allemaal , voor jullie vriendelijke zorg en lekkere eten.”
“Hoi, hoi, Rons rusthuis was weer hier voor 4 dagen! Bedankt voor jullie inzet, in lekkere eten en jullie geduld! Doei”
“Dag Middelpuntertjes. Wij zijn niet tevreden, maar super tevreden. Wat een vakantie! Wat een servies! Kortom geweldige vakantie”
“Superbe découverte ! De vraies vacances pour les familles ayant un membre avec un handicap. Formidable idée !!”
“Extremely impressed with the entire facility here and the tremendously kind staff. BRAVO”
“Zeer mooi hotel, goede verzorging”
“Eng gudd Platz en eng schein Erfahrung fir mech ! Un bel emplacement et une belle expérience pour moi !”
“Wij zijn zeer tevreden! Heerlijk ontbijt.”
“Absoluut toppie!! Zo’n vriendelijk personeel in refter, merci!”
“Het hotelpersoneel heeft ons en de gasten van Rode Kruis deze week in de watten gelegd.”
“Je reviendrai ! Disponibilité du personnel, sa gentillesse et parle les 2 langues.”
“Les chambres et salles de bains sont spacieuses, literie excellente, petit déjeuner très varié, frais, délicieux.”
“Très agréable et très propre !”
“Verwonderd over het prachtig hotel, vooral voor rolstoelpatiënten”
“Bedankt voor de fijne, hartelijke ontvangst. Onze deelnemers hebben genoten! Lieve groetjes uit Antwerpen”
“Es hat uns gut gefahren! Wir sind bestens betreut worden, Essen war super, tolles Zimmer Service. Alle waren sehr nett; Wir werden Sie weiter empfehlen.”
“Omer en Louisa danken jullie voor het fantastisch verlof hier. Super! Tot ziens!”

Alles over Middelpunt

Vragen? Contacteer ons!

24u bereikbaar - Lokaal tarief

+32 (0) 59 30 70 70

Stuur ons een mailtje!

info@middelpunt.be

Je kan ons hier vinden

Locatie van het hotel

Vakantieverblijf Middelpunt
Westendelaan 37
8430 Middelkerke